Ik kwam onderstaand Youtube filmpje tegen op facebook (in de Slow Morse groep). Het filmpje is gemaakt door Keith VE3SVQ / VA3KEI en is beschikbaar op zijn Youtube kanaal. In deze video geeft Keith 10 waardevolle tips om je voor te bereiden op het ON AIR gaan met CW (morse code). En ik vind alle tips heel herkenbaar. Een aantal zijn mij al eerder verteld en een aantal deed ik uit mijzelf al. Bijvoorbeeld de spiekbriefjes (Protocol Cheat Sheet):

Protocol Cheat Sheets PE2V

Het filmpje is echt het bekijken waard! Ik heb deze 10 stappen bewust of onbewust gevolgd. In de meeste gevallen doordat ik erop werd gewezen door Daniel (Danny) M0SDB of Rob HA7RJA. Een aantal van deze tips zijn ook besproken in de CWops CW Academy Class.

Naast dit filmpje van Keith VE3SVQ / VA3KEI staan er nog veel meer handige video’s op zijn Youtube kanaal.

Lees hier hoe het allemaal begon met CW

Translate »

Pin It on Pinterest